Loopbaanbegeleiding

Een andere baan zoeken, hoe pak je dat aan? Ik kom mensen tegen die het gevoel hebben niet meer op de juiste plek te zitten of die ontslag krijgen. Deze noodgedwongen stap kan je echter verder brengen. Ik help je met het vinden van een andere baan die bij je past.

Neem de tijd
Wie na lange tijd zijn baan kwijt raakt, moet het ontslag verwerken. Ook is het belangrijk te onderzoeken wat voor werk je in de toekomst wilt gaan doen. Misschien is dat hetzelfde werk, maar dat hoeft niet. Op basis van je ervaring, opleiding en talenten bepalen wij samen wat bij je past. Ik ondersteun je met de volgende stappen, die te maken hebben met het vinden van de juiste baan.

Soms betaalt de werkgever de coaching. De lengte van het traject is afhankelijk van het doel dat we afspreken. Dit kan variëren van enkele gesprekken tot langdurige loopbaanbegeleiding als het om outplacement gaat. De gesprekken vinden plaats in Doetinchem of online via Zoom.

Online loopbaancoaching.
Heb je liever online loopbaancoaching omdat je elders in Nederland (of buiten Nederland) woont of omdat je het prettig vindt om vanuit je eigen huis mee te doen, dan kan dat via Zoom. Mijn ervaring is dat online coaching net zo goed werkt als coaching waarbij je in dezelfde ruimte zit. Wil je ervaren of online loopbaancoaching voor jou werkt, dan plannen we een kort moment via Zoom, zodat jij kunt bepalen of dit wat voor je is. Dit kost niets.