Over Jolande

Mijn hele werkzame leven ben ik bezig geweest om mensen op de juiste plek te krijgen. Of het nu is dat mensen de juiste baan zoeken of dat ze zichzelf zoeken, iedereen kan wel een zetje gebruiken. Ik geloof dat de meesten zichzelf heel goed kunnen helpen, maar dat het met wat extra hulp gemakkelijker wordt. Door mijn ervaring als coach, trainer, manager en ondernemer help ik mensen die vooruit willen komen in hun werk, hun doel te bereiken.

Mijn ervaring
Ik heb 16 jaar ervaring in de uitzendwereld, waarvan 12 jaar als manager. Vervolgens heb ik 6 jaar lang gewerkt als trainer/coach op het gebied van commerciële vaardigheden en gesprekstechnieken voor re-integratiespecialisten. Daarna verzorgde ik loopbaancoaching, loopbaantraining en re-integratiebegeleiding voor een gerenommeerd bureau in de Achterhoek. Sinds 2011 heb ik mijn eigen coachingspraktijk en coach ik werkzoekenden, werknemers en startende ondernemers. Door mijn werkervaring en scholing ben ik in staat mensen in hun werk verder te helpen en zichzelf beter te leren kennen.

Meer over mijzelf
Ik ben geboren en getogen in de Achterhoek, ben getrouwd en heb twee dochters. Verder ben ik praktisch, enthousiast, doelgericht, analytisch, intuïtief, eerlijk en raak ik snel de kern.

Ik ben altijd al nieuwsgierig geweest en wilde graag meer weten van mensen. Wat beweegt iemand? Welke overtuigingen zorgen ervoor dat iemand verder komt? Wat kun je hier aan doen? In mijn dagelijkse werk als coach en trainer leerde ik hier steeds meer over. Door mijn opleidingen op het gebied van P&O, management en intuïtieve ontwikkeling kreeg ik meer handvatten om hier vorm aan te geven.