Welke functie past bij mij?

Wil je weten welke baan bij je past? Ben je tot nu toe van de ene in de andere baan gerold, zonder stil te staan bij wat er precies bij je past? Vraag je je af of je wel het juiste werk doet? Door een uitgebreide beroepskeuzetest en twee gesprekken met mij, help ik je bepalen welk beroep het beste bij je past.

Traject
Dit traject bestaat uit een goede en betrouwbare beroepskeuzetest en twee gesprekken van ieder 60 minuten in Doetinchem (of online via Zoom) met een zeer ervaren loopbaancoach.  De wetenschappelijk onderbouwde test geeft antwoord op de vraag: wat wil ik, wat kan ik en welk beroep of opleiding past daarbij. Tijdens de gesprekken bespreken wij je testuitslag en help ik je bepalen welke functie het beste bij je past. Vooraf vindt een kennismakingsgesprek plaats, zodat je kunt bepalen of dit wat voor je is.

Online loopbaancoaching.
Heb je liever online loopbaancoaching omdat je elders in Nederland (of buiten Nederland) woont of omdat je het prettig vindt om vanuit je eigen huis mee te doen, dan kan dat via Zoom.

Het tarief voor dit traject bedraagt € 295,-. Soms betaalt de werkgever dit.

Maak een afspraak